Hoxhë Justinian Topulli

 

Hoxhë Justinian Topulli – Tiranë


Përshkrim i shkurtër:

Justinian Topalli: Është hoxhë i nderuar me prejardhje nga Shqipëria. Fakultetin e përfundoi në Universitetin Islamik, të Medinës – Dega e Hadithit. Ai shquhet për angazhimin e tij në thirrjen islame sidomos në lëmin e publicistikës islame, ku veçohet për shkrimet kritike dhe studimet e veçanta.

Aderon në disa shoqata kulturore civile, si Forumi Musliman i Shqipërisë, Shoqata Kulturore “Tradita” etj.

Eshte anëtar ne disa shoqata kulturore civile, aktualisht ne Lidhjen e Hoxhallareve te Shqiperise si dhe anetar i këshillit të përhershëm.

 

Burimi: Islamhouse.com Shqip & LidhjaHoxhallareve.com

www.IslamiFejaeVertete.com

Artikulli paraprak
Artikulli tjetër

Must Read