Hoxhë Llukman Neziri

 

Hoxhë Llukman Neziri – Gjilan


Përshkrim i shkurtër:

Llukman Neziri: Është hoxhë i nderuar me prejardhje nga Maqedonia. Fakultetin e përfundoi në Universitetin Jordanez në Aman – Mbretëria Hashimite e Jordanit. Shquhet për aktivitetin e tij në thirrjen islame në rrethinën e Gjilanit – Kosovë, ku jeton, dhe më gjerë.

 

Burimi: IslamHouse.com Shqip

www.IslamiFejaeVertete.com


Artikulli paraprak
Artikulli tjetër

Must Read