Hoxhë Lulzim Susuri

 

Hoxhë Hfz. Lulzim Susuri – Prizren


Përshkrim i shkurtër:

Lulzim Susuri: Është hoxhë i nderuar me prejardhje nga Kosova. Fakultetin e përfundoi në Universitetin Islamik në Medinë – Dega e Hadithit. Ai shquhet për aktivitetin e tij të palodhshëm në sferën e davetit me të gjitha format e mundshme por, më se tepërmi përmes ligjëratave dhe shkrimeve ku dhe ka një rubrikë të posaçme rreth hadithit në revistën e njohur: “Albislam”.

Është e njohur faqja www.EhliHadithi.com të cilin po ashtu e mirëmban hoxha i nderuar me shkrimet e tij rreth hadithit.

Po në të njëjtën faqe gjejmë vrojtimet dhe analizat e hoxhës në tituj dhe tema të ndryshme, të cilat vrojtime dhe analiza janë të rralla si të tilla në gjuhën shqipe. Hoxha Lulzim dallohen për ligjëratat e tij serike në të cilat pjesë-pjesë sqaron dhe komenton tema të ndryshme.

Si dhe është nga këshilltarët kryesor të Iniciativës së njohur “Islami, Feja e Vërtetë”


Burimi: IslamHouse.com Shqip & www.IslamiFejaeVertete.com


Artikulli paraprak
Artikulli tjetër

Must Read