Hoxhë Mehdi Goga

 

Hoxhë Hfz. Mehdi Goga – Pejë


Përshkrim i shkurtër:

Mehdi Goga: Është hoxhë i nderuar me prejardhje nga Kosova. Fakultetin e përfundoi në Universitetin Islamik në Medinë – Dega e Sheriatit. Si imam dhe hatib në një nga xhamitë e qytetit të Pejës. Ai angazhohet në thirrjen islame si dhe shquhet për leximin e tij të rrjedhshëm të Kuranit dhe zërin e tij të ëmbël ku dhe si hafiz i Kuranit e jep kontributin e tij në këtë aspekt.

 

Burimi: IslamHouse.com Shqip

www.IslamiFejaeVertete.com

Artikulli paraprak
Artikulli tjetër

Must Read