Hoxhë Muhamed Dërmaku

 

Hoxhë Muhamed Dërmaku – Gjilan


Përshkrim i shkurtër:

Muhamed Dërmaku: Është hoxhë i nderuar me prejardhje nga Kosova nga një familje me traditë fetare. Tre vite e para i kreu në Institutin El Fet-h në Damask ku më pas e vazhdoi vitin e katërt në Universitetin e Az-harit në të cili edhe u diplomua në degën e Sheriatit. Është i shquar me afërsinë, mprehtësinë dhe dijen e tij. Njëherazi është ndër thirrësit e mirënjohur në Kosovë. Aktivitetin e tij e ushtron me organizatën Wakf në Prishtinë si dhe është një ndër anëtarët e Kuvendit të Bashkësisë Islame të Kosovës.

 

Burimi: IslamHouse.com Shqip

www.IslamiFejaeVertete.com


Artikulli paraprak
Artikulli tjetër

Must Read