Hoxhë Rijad Misini

 

Hoxhë Hfz. Rijad Misini – Mitrovicë


Përshkrim i shkurtër:

Rijad Misini: Është hoxhë i nderuar me prejardhje nga Kosova. Fakultetin e përfundoi në Universitetin Islamik të Medinës – Dega e Sheriatit ndërsa studimet postdiplomike i vazhdon në Universitetin e Mbretit Suud në Rijad. Ai shquhet për një numër të librave të përkthyer dhe disa libra të tjerë të recensuar të cilat e pasuruan bibliotekën islame.

 

Burimi: IslamHouse.com Shqip

www.IslamiFejaeVertete.com

Artikulli paraprak
Artikulli tjetër

Must Read